Použité suroviny a původ

Záleží nám na tom, co naše výrobky obsahují. Jsme proto maximálně otevření a předáváme Vám vždy co nejrychleji všechny dostupné informace. Chceme, abyste věděli, co jíte.

Skutečný cukrářský umělec pracuje s čerstvými, kvalitními surovinami.

Jde-li o kvalitu vybraných složek Pastilek Leone, výběr vede přes nejlepší suroviny, autenticitu chutí a teritoriální znamenitost napříč celým světem. Základní suroviny pro některé z nejvíce oceňovaných výtvorů našly Pastilky Leone ve svém rodišti, Itálii. K výrobě používáme zejména přírodní suroviny. Všechny naše pastilky a mnoho dalších výrobků z naší nabídky je vhodných i pro vegany. Většina produktů je také bez lepku. Nepoužíváme umělá barviva.

 

ORECHYPiemontské lískové ořechy:

Piemont je zvláště bohatá na intenzivní a jedinečné chutě, a to je přesně místo, kde se pěstují proslulé Piemontské lískové ořechy. Elegantní, aromatické, tvarem i chutí, „Piemontské lískové ořechy“ dávají to nejlepší. Ve spojení s venezuelským kakaem, dávají zrodit se značce Leone Giandujotto čokoládám a Giandujoso krémům.

  

MATA
Dalším produktem Piemontských specialit je máta:

Poklad, jež uvolňuje svými lístky je esenciální olej, který se používá k obohacení tvrdých bonbonů, originálních pastilek a hojně je používaný i v dalších specialitách Leone. Vypěstovaný v zelených Pancelieri plantážích, pár kilometrů od Turína, je tato máta celosvětově unikátní díky své mimořádné sladkosti a vytrvalému aroma a své lepší chuťové jemnosti.

 

LEKORICE
Lékořice z jihu:

Na druhé straně na půdách jižní Itálie, které koupe slunce ve svých paprscích, Pastilky Leone vybraly vzácnou ingredienci určenou pro gumové sladkosti a sukaj speciality, kalábrijskou lékořici. Sladce chutnající a intenzívně vonící šťáva pochází právě z této prestižní odrůdy původní lékořice.

 

CITRUS
Sicilské citrusy:

Na těch samých místech, kvetou mandarinky, citróny a pomeranče, a z tohoto prosluněného ovoce jsou vytlačovány esence s obzvláště silným aroma. Esenciální oleje citrusového ovoce přímo nakupovaných ze Sicílie jsou užívány při přípravě bonbonů, ovocných želé a mnoho dalších pamlsků.

 

GUMA
Kordofanská arabská guma - šťáva z akácie:

Zdroj drahocenných přísad vedl Pastilky Leone dokonce mnohem dál. Ze Súdánu dováží kordofanskou arabskou gumu, tajná a výjimečná složka pastilek a gumových sladkostí. Tento přírodní dar vylučovaný akáciovými stromy je obzvláště emulgačním činidlem umožňujícím to nejlepší vázání dalších přísad. Bez chuti a zápachu, pomáhá tomu nejsilnějšímu ochucení a uvolnění aroma přidaných příchutí při výrobě.

 

KAKAO
Středoamerické kakao:

Ze střední Ameriky jsou vybírány ty nejcennější odrůdy kakaa: Arriba z Equádoru, Trinidad z ostrova stejného jména, Carupano, Caracas a Carenero z Venezuely, všechny pro ten nejlepší požitek z čokolády jejím milovníkům.

 

VANILA
Pravé vanilkové lusky:

Naopak nejlepší odrudy vanilkových lusků jsou získávány z Madagaskaru a Mexika. - Třebaže je potřeba více času a procesních nákladů. Přírodní vanilkové lusky dodávají totiž silný aromatický bouquet, mnohem lepší než jejich syntetické náhrady.

 

 

Voice

"Dokonalost není ve spěchu a Pastilky Leone, aby nabídly konzumentům něco lepšího, trpělivě čekají na sklizeň tak dlouho, jak je potřeba. Nabízí tak, počínaje surovinami skutečný vrchol potěšení."