Leone příběh začíná

Pribeh1

Král sladkostí od roku 1857

Pastilky Leone tu jsou již více jak 150 let a věk na nich není znát. - Stále tak žádané a svěží. Vše začalo v prodejně s cukrovím v městě Alba, kde Luigi Leone vyráběl malá chutná originální cukrátka, která voněla tak intenzivně, jako vůně typické pro oblast Langhe.

To bylo v roce 1857, kdy si slavný státník pan Camillo Benso hrabě Cavour, již v očekávání spojení Itálie, zatím užíval jemné aroma svých oblíbených cukrátek - Leone fialkové lékořicové žvýkací delikatesy, které byly brzy poté přejmenovány na jeho počest „Senátorky“.

V té době byl Turín cítit novotou a čokoládou tehdejšího vznešeného a elegantního salónu země, která usilovala o nezávislost. Až mnohem později se stal Turín také prvním hlavním městem Itálie. Mezitím si však již vysloužil titul hlavního města sladkostí díky svým kavárnám, cukrárnám a speciálním cukrářským obchůdkům. Mezi nimi byl jeden opravdu výjimečný: Luigi Leone, zářící s lahodnými sladkostmi a známými Královskými Bonbóny, neodolatelných chutí barvy duhy. Voňavá a cukrová sprška Arquebuse, fernetu a skořice začala pršet na střechy města.

Na začátku minulého stolení byla značka Leone však nejen ozdobnou dekorací barevných papírových obalů těchto sladkostí nebo jejich rytého reliéfu. Bylo to také běžné rčení, „Marca Leone!“, které znamenalo, že je něco zručně provedeno, je to obdařeno absolutní dokonalostí a může se pochlubit nespornou kvalitou.

Dokonalost a kvalita: hodnoty, které vyznávala také podnikatelka, která v roce 1934 podnik převzala, Giselda Balla Monero. - Přezdívaná Lvice, díky svému nezkrotnému temperamentu. Začala investovat a spustila nové balení, rozhodně nastavila zcela jedinečný a nezaměnitelný styl chutí značky Leone.

Styl chutí tradičních ale také provoněných novotou a budoucností. To je vzácné dědictví, nyní s hrdostí předávané v rodině Monero, s vášní, kompetencí a kreativitou. Je to novými příchutěmi, starými recepty a voňavými nápady, díky kterým historie pokračuje ve znamení Sladkostí. Znovu a znovu okouzluje, po více jak stopadesáti letech, gurmány všech věkových kategorií.

Unikátní aroma

pribeh2Tajemné kouzlo minulosti ožívá ve starodávných postupech a technologiích. Pastilky Leone si chrání zdroj pradávných znalostí italského cukrářského umění, a zůstávají tak stále celosvětově unikátní. Jejich láska pro tradici a autentickou chuť dovoluje historickým produktům, jako Pastilky, Senátorky, Dropsy bonbóny, Jemnné cukrové Fondanty a mnoho dalších starodávných specialit, vydávat jejich originální zvláštní aroma až dodnes.

Dědictví receptů a tajemství umění: V některých případech se stále používají původní výrobní metody, jako na počátku minulého století, v zájmu zachování tajemství dlouhé a historické tradice. Avšak vášeň pro autentickou unikátnost vedla také k hledání neustále nových způsobů vyjádření původního pojetí. Neustálé sledování vývoje chutí a požadavků zákazníků vedlo Pastilky Leone k rozšíření výroby delikates na well-being sortiment, zasvěcený konzumentům trpícím potravinovou intolerancí. Tam patří také výroba čokolády, věnovaná jejím opravdovým milovníkům.

pribeh4V nové nedávno otevřené továrně, která uvítala všechny tradiční i zbrusu nové delikatesy, tradice i modernost žijí harmonicky pohromadě. Díky velmi sladkému spojení tradice s inovací a řemeslné odbornosti s podnikatelskou moderností ji daly tvář barvy Pastilky Leone. Atmosféra zde není příliš odlišná od té v malé továrničce z roku 1857: vůně esencí, cukr, aroma a příchutí se mísí s rytmickým zvukem pracujících strojů, jemné barvy směsí s ovocnými jemnými želatinami a pastilkami drobivé konzistence. Je to tu kouzelné, včetně stěn pastelových barev tohoto zvláštního místa, unikátního v celé Itálii.

Zde jsou zručně získávány ingredience, zpracovávány a míchány, aby se pak nahrnuly do neuvěřitelných druhů výrobků. Tak vzniká pestrá duha specialit k uspokojení nenasytných mlsných jazýčků. Ráj všech smyslů, kde lze dosud objevit původní tajemství sladké rozkoše.

 

Voice

"Od roku 1857 jsou Pastilky Leone zásobárnou toho nejvytříbenějšího vkusu: od bonbonů po čokoládu vždy odráží nejvyhlášenější italskou kvalitu."