Akce
Kód: 238 | Výrobce: Pastiglie Leone

MAXI Čokoládové ingoty pro přípravu horkého nápoje, 200g

Neohodnoceno
179 Kč 219 Kč Sleva 18 % 155,65 Kč bez DPH 89,50 Kč / 100 g
Skladem

70% čokoláda pro přípravu horké krémové čokolády ve stylové krabičce bez mléka a přidaného kakaového másla z kakaových bobů z vlastní pražírny. Ingoty nejsou jednotlivě baleny, připraveno k okamžitému použití.

Můžeme doručit do:
26.6.2018
Kategorie: Čokoláda
? Info: bez mléka / laktózy, bez lepku

Neuvěřitelně vysoká kvalita kakaových bobů Concato z vlastní pražírny dává základ pro přípravu čokoládových ingotů k přípravě horkého krémové čokolády. Tím, že kakaové boby nebyly stlačeny ocelovými válci, ale byly zpracovány starodávnou technikou za pomoci kamenů, uchovají si svou intenzivní vůni a chuť. Při konzumaci pak jde o zcela jiný zážitek. Čokoláda je bez lepku, bez mléka, bez sojového lecitinu, bez přidaného kakaového másla.

Ingoty nejsou jednotlivě baleny, obsahuje sáček, který je připraven k okamžitému použití.

Mistrovský kousek Marca Leone! Bez lepku, bez umělých barviv, pouze s tou nejkvalitnější surovinou. Nečekaně intenzivní aroma způsobují silné koncentrace pečlivě vybraných ingrediencí.

Návod na přípravu

Na 1 porci, stačí rozpustit 25g čokolády (1/2 tabulky nebo cca 2 plné polévkové lžíce granulátu nebo cca 3-4 ingoty) ve 125 ml horkého mléka nebo vody. Za stálého míchání ohřívejte nad středním plamenem po dobu 3-5 minut, dokud není dosaženo požadované hustoty. Pár minut nechte odpočinout a podávejte. Zažijete opravdu nevšední chuťový zážitek!

Složení

Výběr pražených kakaových bobů, přírodní třtinový cukr, mexická vanilka v luscích, cejlonské skořicové tyčinky.

Hmotnost

200 g.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota: 2216kJ / 534kCal - Tuky: 37,6g, z toho nasycené mastné kyseliny: 23,6g - Sacharidy: 34,9g, z toho cukry: 30,9g - Vláknina: 11,7g - Bílkoviny: 8,1g - Sůl: 0,02g

Upozornění

BEZ PŘIDANÉHO KAKAOVÉHO MÁSLA.

Vzhledem k originálnímu způsobu výroby je povrch čokolády nerovnoměrný, místy hrubý, čokoláda není lesklá ani příliš tmavá, ale spíše červenohnědá. Je to typický rys čokolády bez dalších vkládaných chemických procesů. To jí odlišuje od komerčního kakaového prášku. Odlišnost chuti, povrchu, barvy a struktury je jeho cenným a zvláštním rysem. Čokoláda je drsnější a bohatá na vlákninu z kakaových bobů a je lehce stravitelná. Nejedná se o vadu kvality.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: